Houd onze Instagram (@de.lkv) in de gaten voor alle informatie en updates over het sollicitatie proces voor de commissies!

 

Reis/Excursie Commissie

Als lid van de Reiscommissie zal je helpen bij het organiseren van een leuke en covid-vrije reis naar een culturele plek voor jou en je medestudenten om te ontdekken. Als je van reizen en het ontmoeten van nieuwe mensen houdt én graag meer zou willen leren over de praktische zaken van het organiseren van een reis, dan is dit wellicht de commissie voor jou!
Dit jaar kunnen er weer unieke excursies georganiseerd worden. Hierbij zullen er veel verschillende tentoonstellingen en interessante sprekers voorbijkomen. Als lid van de excursie commissie zal je deze excursies organiseren samen met Hoofd Excursies en je medestudenten.
Anders dan voorheen zal de reis/excursie commissie dit jaar bestaan uit één samengevoegde commissie.

Podcast Commissie

Ben je creatief en ruimdenkend? Goed met het behalen van deadlines en het managen van je tijd? Ben je bereid om dieper in te gaan op verschillende onderwerpen die te maken hebben met kunst? Heb je ervaring met geluidsbewerking of ben je bereid dit te leren? Dan is de ‘’Let’s Talk Art!’’ podcast echt iets voor jou. Je zal in deze commissie deel uitmaken van een kleine en dynamische groep mensen die kleine onderzoeken zullen doen naar kunst gerelateerde onderwerpen. Interviews en samenwerkingen zijn ook onderdelen waar wij erg enthousiast over zijn bij de podcast. Let op: de podcast zal in het Engels zijn!

Kunstveiling Commissie

Vind je het leuk om nieuwe kunsttalenten te ontdekken? Wil je meer leren over de ‘business’ kant van kunst? In dat geval zouden we je graag verwelkomen als lid van de L.K.V.’s Kunstveiling commissie. Je zal werken in een klein, maar enthousiast groepje studenten om samen nieuwe talenten te ontdekken en te bereiken voordat je hun werken gaat promoten en uiteindelijk ook zal verkopen aan de hoogste bieder!

Activiteiten & lustrum commissie

De activiteiten commissie zal vele leuke activiteiten organiseren. Dit kan varieren van een creatieve workshop tot en boottochtje, de mogelijkheden zijn eindeloos! In deze commissie kun je je creatieve en organisatorische vaardigheden ultiem inzetten. Tijdens dit lustrum jaar doelen wij erop om vele leuke en intrigerende activiteiten te organiseren waarbij onze leden elkaar beter kunnen leren kennen.