Boekenpakketten

Ook dit jaar kunnen de studieboeken voor de studies Kunstgeschiedenis en Arts, Media and Society besteld worden via de L.K.V. Het bestellen via de L.K.V. heeft als voordeel dat je zeker weet dat je al je boeken hebt én dat je 10% korting op de prijs van het gehele boekenpakket krijgt! Dit jaar worden de boeken door Athenaeum geleverd. Als je hier via onderstaande link bestelt krijg je een pas van Athenaeum. Met deze pas kan je in de toekomst altijd korting krijgen bij de boekenwinkel van Athenaeum en online, omdat deze gekoppeld is aan de korting die je krijgt als lid van de L.K.V.

De boeken die je nu besteld zijn alleen voor het eerste semester. Later dit jaar zal er een soortgelijk bestelmogelijkheid plaatsvinden voor de boeken van het tweede semester.

Opgeven voor een boekenpakket kan hier.* Je wordt vervolgens naar de website van Athenaeum geleid. Hier klik je op studieboeken, vervolgens studieverenigingen en dan op de L.K.V. De rest spreekt voor zich.

Als je verder nog vragen hebt kan je ons altijd e-mailen op seretaris@delkv.nl

Deadline opgeven: 27 augustus
Ophaalplek en datum: 3 september, op de eerstejaarsdag, tijdens de borrel in het Pakhuis (Doelensteeg 8, 2311 VL Leiden)

*Let op! Je komt alleen in aanmerking voor het boekenpakket + de korting als je lid bent van de L.K.V. Je kan lid worden van de L.K.V. via de website