Nieuwsbrief niet ontvangen?

Ben jij lid van de LKV, maar ontvang jij de maandelijkse nieuwsbrief niet? Of ben je lid, maar heb je een nieuw emailadres? Laat het ons weten zodat je weer snel op de hoogte bent van de nieuwste borrels en activiteiten!

Mail je nieuwe gegevens naar lkv.post@gmail.com.

De LKV

Sinds 8 september 1967 is de Leidse Kunsthistorische Vereniging de studievereniging voor alle studenten kunstgeschiedenis van de Universiteit van Leiden.

De LKV brengt studiegenoten met elkaar in contact en zorgt voor verdieping van de studie door studenten uit de collegebanken te halen en kennis op te laten doen in de praktijk. Maandelijks worden er meerdere excursies georganiseerd naar kunstinstellingen in heel het land. Ook biedt de LKV leden de mogelijkheid om alle kunstschatten in het buitenland te ontdekken tijdens een van haar vele reizen. Eerstejaars kunnen elkaar beter leren kennen tijdens de Eerstejaarsreis begin van het jaar en krijgen korting op hun boekenpakket. Daarnaast organiseert de LKV enkele feesten en wordt er een keer per maand geborreld in een plaatselijk café.

Reacties zijn gesloten.