De Reiscommissie

Alle LKV leden hebben ook de mogelijkheid om zelf een reis organiseren. Lijkt jou het leuk om actief te worden voor de LKV en heb je een goed idee voor een spannende LKV-reis? Dan is de Reiscommissie iets voor jou!

Neem snel contact op met Dorian door te mailen naar reizen.lkv@gmail.com!

Istanbul

Istanbul

Istanbul, de bruisende stad waarin het Oosten en Westen samen komen! Ga eind juni met de LKV mee naar deze historische stad en ontdek de vele kanten die Istanbul te bieden heeft.
Onder leiding van docente dr. E. Den Hartog, gespecialiseerd in Middeleeuwse en Byzantijnse  kunst en architectuur, en stadssociologe S. Pekelsma( www.simonepekelsma.nl) zullen wij niet alleen het oude maar ook het nieuwe Istanbul ontdekken. Het Topkapi Paleis, de Hagia Sophia en de Blauwe moskee zullen op het programma staan maar daarnaast zullen we ook kennis maken met de moderne kant van de stad door de moderne kunst en hedendaagse architectuur te bestuderen door galerieën en hippe opkomende kunstenaarswijken te bezoeken. Kortom een veelzijdig programma waarin het oude en nieuwe met elkaar verbonden wordt.

Schrijf je in via istanbul2012.lkv@gmail.com en stuur je inschrijfformulier en kopie van je paspoort mee. DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN

Deze reis wordt georganiseerd door Jule van Ravenzwaay en Pim Kievit.