Nu ons semester ten einde loopt, is het tijd om te genieten van de zomer! Proost op een fantastisch einde van het academisch jaar! Kom naar onze borrel om onze reis naar Kopenhagen en het einde van een geweldig academisch jaar te vieren met het 56ste bestuur van De L.K.V. Zoals gewoonlijk is je eerste drankje van het huis.

Deelnemers aan de reis naar Kopenhagen kunnen na de infolezing eerder die dag thuis eten en daarna terugkeren voor onze laatste borrel van het jaar. Iedereen, of je nu meegaat of niet, is van harte welkom om te ontspannen op het prachtige, zonnige terras van North End.

Tot dan!

Wanneer: Woensdag 26 juni 20:00
Waar: North End (Noordeinde 55, 2311 CB Leiden)

As our term is coming to an end, let’s savor those summer vibes! Cheers to an incredible end of term! Join us at our borrel to celebrate our upcoming trip to Copenhagen and the end of an amazing term with the 56th board of De L.K.V. As per usual, your first drink is on the house.

Participants of the Copenhagen trip can head home for dinner after the infolecture earlier that day and return to cheer for our last adventure of the year. Everyone, whether joining the trip or not, is more than welcome to relax on the beautiful, sunny terrace of North End.

See you there!

When: Wednesday June 26th 20:00
Where: North End (Noordeinde 55, 2311 CB Leiden)