Het is alweer tijd voor de laatste lezing van het jaar! Op 29 mei zal de conservator van de Rijkscollectie, Simone Vermaat, een lezing geven over haar baan bij de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed. Deze collectie is niet verbonden aan een specifiek museum, wat interessante samenwerkingen mogelijk maakt.

Drs. Vermaat zal vertellen over hoe ze naar de baan heeft toegewerkt (ze is ook bestuurslid van De L.K.V. geweest!) en enkele recente projecten belichten waaraan zij heeft meegewerkt.

Kom ook naar deze avond in Lipsius 0.01 om 19:15 om alles te leren over het maken van tentoonstellingen, conserveren van objecten en het werken met museums bij de Rijksdienst. Schrijf je snel in, er zijn maar 20 plekken beschikbaar.

Wanneer: Woensdag 29 mei 19:15
Waar: Lipsius 0.01
Beschikbare plekken: 20

It is already time for the last lecture of the year! On May 29 the conservator of the Dutch State Collection, Simone Vermaat, will have a talk in Lipsius on her job at the Dutch Cultural Heritage Agency. The large collection is not tied to a specific museum, which makes for interesting possibilities in collaboration.

Drs. Vermaat will explain how she got to the job (she has also been a board member of De L.K.V.!) and shed light on some recent projects that she had worked on.

Join us on this evening in Lipsius 0.01 at 19:15 to learn about all the exhibition making, object conserving and working with museums within the Heritage Agency. Sign up quickly, as there are only 20 places available!

When: Wednesdag May 29 at 19:15
Where: Lipsius 0.01
Available spots: 20