Voor April brengt De L.K.V. een toost uit op het nieuwe seizoen en proost op de lente!

Kom met ons mee naar onze Lenteborrel, waar we samenkomen voor een avond vol gelach, goed gezelschap en lekkere versnaperingen. Laten we proosten op het seizoen van vernieuwing en een nieuw begin. Zoals gewoonlijk, je eerste drankje is van het huis*, dus mis het niet!

Wanneer: Maandag 29 april 20:00
Waar: Café de Keyzer (Keyzerstraat 2-4, 2311 GR Leiden)

For April, De L.K.V. raises a toast to the season and says cheers to the spring! 

Join us for our Spring Borrel, where we will come together for an evening of laughter, good company and delightful refreshments. Let us toast to the season of renewal and new beginnings. As per usual, your first drink is on the house*, so you would be an (April) fool to miss it! 

When: Monday April 29th 20:00
Where: Café de Keyzer (Keyzerstraat 2-4, 2311 GR Leiden)