Ooit een kunstveiling willen bijwonen? Nu is je kans! Kom op 3 mei naar de kunstveiling van De L.K.V.! Tijdens de kunstveiling zullen in totaal 15 werken worden geveild die gemaakt zijn door verschillende kunstenaars die werken met verschillende media: van schilderijen, prenten en foto’s tot aan sculpturen. Keuze genoeg dus!

Van de opbrengsten gaat 20% naar een goed doel: Dierentehuis Stevenshage. Dit betekent dat als je een kunstwerk koopt, je de dieren van Dierentehuis Stevenshage steunt! Voor meer informatie over het goede doel kun je gaan naar de Instagram van de kunstveiling van De L.K.V.: @lkv.auction.

Dus pak je kans om te beginnen aan je eigen kunstcollectie en kom naar de kunstveiling! Na de veiling is er ook nog een gezellig borrel. Hierover volgt later meer informatie.

Wanneer: Vrijdag 3 mei 19:00 inloop, 19:30 start
Waar: Restaurant Lipsius (Cleveringaplaats 1, 2311 BD Leiden)

Have you ever wanted to attend an art auction? Now is your chance! Come to the art auction of De L.K.V. on May 3rd! During the auction, a total of 15 artworks will be for sale, all made by different artists working in different media: from paintings, prints and photographs to sculptures. So there is plenty of choice! 

20% of the profit will go to a charity: Dierentehuis Stevenshage! So if you buy an artwork you immediately support the animals at Dierentehuis Stevenshage! If you want more information on this charity, check out the Instagram account of the art auction of De L.K.V.: @lkv.auction.

So take this chance to start your very own art collection and come to the auction! After the auction, there will be a fun borrel as well. More information on this borrel will be shared with you at a later time.

When: Friday May 3rd, doors open at 19:00, starts at 19:30
Where: Restaurant Lipsius (Cleveringaplaats 1, 2311 BD Leiden)