Let op, het is tijd om je team van maximaal 6 deelnemers samen te stellen en je voor te bereiden op een onvergetelijke avond vol plezier en hersenkrakers! Tijdens de Pubquiz Avond stopt de spanning nooit! Het format bestaat doorgaans uit een fotoronde, 6 rondes algemene kennis en een muziekronde. Met een internationaal publiek in gedachten worden de vragen in het Engels gesteld, maar vrees niet! Als je ze liever in het Nederland hoort, kan je dat aangeven aan de quizmaster. Uiteraard gaat het winnende team ook met fantastische prijzen naar huis.

Dus vertel het aan je vrienden, poets je trivia op en bereid je voor op een avond vol gelach, kameraadschap en fanatisme. De plaatsen zijn beperkt dus zorg ervoor dat je je plek op tijd reserveert. Tot zien op de Pubquiz Avond!  

Wanneer: Woensdag 13 maart 19:30-23:00
Waar: Grand Café de Burcht (Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden)
Beschikbare plekken: 24

Heads up, it is time to gather your team of up to 6 participants and prepare for an unforgettable evening of brain-teasing fun! At the Pub Quiz Night, the excitement never stops! Its format typically includes a picture round, 6 rounds of general knowledge and a music round. With an international audience in mind, questions will be presented in English, but fear not! If you prefer to hear them in Dutch, just let the host know and they will happily oblige. Of course, the winning team will also walk away with fantastic prizes.

So, tell your friends and fellow members, brush up on your trivia and get ready for a night of laughter, camaraderie and fierce competition. Spaces are limited so be sure to reserve your spot early. See you at the Pub Quiz Night!

When: Wednesday March 13th 19:30-23:00
Where: Grand Café de Burcht (Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden)
Available spots: 24