Vier deze maand samen met ons Internationale Vrouwendag! Met trots kondigen wij, in samenwerking met vier andere geesteswetenschappen studieverenigingen (MSVL Floris V, Maktub, Interlatina en T.W.I.S.T.) een bijzondere vertoning van de iconische film ‘Real Women Have Curves’ (2002).

Deze hartverwarmende film die zich afspeelt in het zonnige Los Angeles volgt de reis van Ana, een jonge Latina-vrouw die zich een weg baant tussen de verwachtingen van haar familie, haar culturele identiteit en haar eigen dromen. ‘Real Women Have Curves’ wordt alom geprezen om zijn authenticiteit en zijn weergave van vrouwelijke kracht, veerkracht en intergenerationele solidariteit. 

Maar dat is niet alles! In het mom van gemeenschap organiseren we een frisdrank- en popcornverkoop waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dus pak je snacks, ga zitten en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring! Mis deze kans niet om Internationale Vrouwendag te vieren met een film die de schoonheid van diversiteit en de kracht van vrouwen overal ter wereld belicht. Zie je daar! 

Wanneer: Vrijdag 8 maart 19:00
Waar: Lipsius 0.03 (Cleveringaplaats 1, 2311 BD Leiden)

For the month of March, join us for a celebration of International Women’s Day like no other! In collaboration with four other humanities study associations (MSVL Floris V, Maktub, Interlatina and T.W.I.S.T.), we are proud to present a special screening of the iconic film ‘Real Women Have Curves’ (2002).

Set against the vibrant backdrop op Los Angeles, this heartwarming tale follows the journey of Ana, a young Latina woman navigating family expectations, cultural identity and her own dreams. Critically acclaimed for its authenticity and powerful storytelling, ‘Real Women Have Curves’ has garnered praise for its portrayal of female strength, resilience and inter-generational solidarity. 

But that’s not all! In the spirit of community and giving back, we will be hosting a soda and popcorn sale with all proceeds going to charity. So, grab your snacks, settle in and get ready for an unforgettable cinematic experience! Do not miss this opportunity to celebrate International Women’s Day with a movie that highlights the beauty of diversity, the power of female friendship and the strength of women everywhere. See you there!

When: Friday March 8th 19:00
Where: Lipsius 0.03 (Cleveringaplaats 1, 2311 BD Leiden)