Love is in the air en we zijn verheugd jullie uit te nodigen voor onze Valentijnsdagborrel! 

Voor februari verwelkomt De L.K.V. je graag terug bij het begin van een nieuw semester met een gezellige borrel bij Galerie Café Leidse Lente. Of je nou met je partner, je vrienden of in je uppie komt, iedereen is welkom op deze borrel. Met vanaf 21:30 live jazzmuziek, een gezellige sfeer en het eerste drankje van het huis, deze borrel wil je niet missen! 

Bovendien heeft De L.K.V. voor iedereen die aanwezig is een bloemenverassing! Rozen zijn rood, Hokusai was kaal; De L.K.V. houdt van jullie allemaal. <3

Wanneer: Vrijdag 9 februari 20:00
Waar: Galerie Café Leidse Lente (Haagweg 4, 2311 AA Leiden)

Love is in the air, and we are excited to invite you to our Happy Valentine’s Borrel! 

For the lovely month of February, De L.K.V. welcomes you back to the beginning of a new semester with a sweet, wholesome gathering at the Galerie Cafe Leidse Lente. Whether with your significant other, friends, or simply embracing your awesome self, this event is as much about love as it is about our art-loving community. Featuring live jazz music from 9:30 pm onwards, a cozy atmosphere, and the first drink on the house, you do not want to miss it.

What’s more, De L.K.V. has a floral surprise for everyone attending the borrel! Roses are red, your eyes are brown; never gonna give you up, never gonna let you down. <3

When: Friday February 9th 20:00
Where: Galerie Café Leidse Lente (Haagweg 4, 2311 AA Leiden)