In deze eerste maand van het nieuwe jaar zal De L.K.V. een bezoek brengen aan het Noordbrabants Museum in Den Bosch! In dit voormalige gouvernementspaleis zullen we de vaste collectie bezichtigen met werken van onder andere Jheronimus Bosch, Pieter Brueghel de Jonge, Vincent van Gogh en Jan Sluijters. Onze eigen huisbrabo, bestuurslid Ismel, zal ons door de 18de-eeuwse paleiszalen loodsen en het een en ander vertellen over de collectie. Na ons bezoek sluiten we af met een (alcoholvrij-)biertje + Bossche bol* om het nieuwe jaar in te luiden!

Vergeet je ICOM-kaart of Museumkaart niet! 🙂

Wanneer: Maandag 15 januari 14:00
Waar: Noordbrabants Museum (Verwersstraat 41, 5211 HT ‘s-Hertogenbosch)
Prijs: Gratis voor ICOM-kaart of Museumkaart (*drankje en Bossche bol op eigen kosten)
Meenemen: ICOM-kaart of Museumkaart

In this first month of the new year, De L.K.V. will bring a visit to het Noordbrabants Museum in Den Bosch! In this palace, located in the city center, we will look at the permanent collection consisting of works of, among others, Jheronimus Bosch, Pieter Brueghel the Younger, Vincent van Gogh and Jan Sluijters. Our very own brabo, board member Ismel, will guide us through the 18th-century palace rooms and educate us on the collection. After our visit we will conclude this excursion with a (non-alcoholic) beer + Bossche bol* to ring in the new year!

Don’t forget to bring your ICOM Card or Museumkaart! 🙂

When: Monday January 15th 14:00
Where: Noordbrabants Museum (Verwersstraat 41, 5211 HT ‘s-Hertogenbosch)
Price:
Free with ICOM Card or Museumkaart (*Drinks and Bossche bol at own costs)
Bring: ICOM Card or Museumkaart