Ho! Ho! Ho! De feestmaand is aangebroken en we nodigen je daarom van harte uit voor onze kerstborrel! Ondanks het feit dat de onontkoombare chaos rondom de laatste tentamens eraan komt, laten we dat ons niet tegenhouden om de feestdagen goed te beginnen. Je eerste drankje is gratis dus geniet van de fijne sfeer van Grand Café de Burcht. Er zal ook een mogelijkheid zijn om lieve kerstkaartjes te schijven voor je medeleden!

Ho! Ho! Ho! The festive season has arrived, and we are excited to invite you to our Merry Christmas Borrel! Join us under the blooming mistletoe as we embark on an evening of relaxation, laughter, and the warmth of shared moments. As the frenzy of finals is inevitably approaching, we will not let that stop us from starting the holiday season strong. Your first drink is on the house, so enjoy the cozy atmosphere at the delightful Grand Café de Burcht. Spread the warmth by writing heartfelt Christmas cards we will provide for your fellow members during the event.