Met veel plezier kondigen we onze herfstige haaksessie aan in samenwerking met Erasmus Student Network (Leiden). Slechts tien van onze leden mogen meedoen aan deze activiteit dus schrijf je snel in! Je hoeft voor deze activiteit geen materialen mee te nemen. Wij regelen alles wat je nodig hebt om te haken. Tijdens de haaksessie zullen we gezamenlijk drie herfst-gerelateerde projectjes haken en onze begeleiders zullen je stap-voor-stap begeleiden. Of je nou een beginner bent of al wat ervaring hebt met haken, iedereen is welkom. Heb je een passie voor haken en help je graag anderen? Overweeg dan om een begeleider te zijn bij onze haaksessie! Je hoeft geen expert te zijn; enthousiasme en bereidheid om je mededeelnemers te helpen is het allerbelangrijkst. Schrijf je in voor deze activiteit en omarm de herfstsfeer terwijl je de kunst van het haken ontdekt. Laten we samen steek-voor-steek mooie herfstherinneringen creëren! 

We are delighted to announce our autumn-themed crochet session in collaboration with the Erasmus Student Network (Leiden). Our activity can accommodate a total of ten members, so secure your spot early to avoid missing out! Also, you do not need to worry about supplies as we will provide all the materials you need, making it hassle-free for you to dive into crochet. You can expect three carefully chosen charming autumn projects, and our instructors will guide you through each step. Whether you’re a novice or have some crochet experience, all skill levels are welcome. Do you have a passion for crochet and a desire to help others learn? We encourage you to consider taking on an instructor role at our event. You do not need to be a crochet expert; your enthusiasm and willingness to support your fellow participants are what truly matter. Don’t miss this unique opportunity to embrace the autumn spirit while discovering the art of crochet. Let’s create beautiful autumn memories together, one stitch at a time!