Ha feestbeesten! De L.K.V viert haar constitutieborrel (CoBo) in Café de Keyzer op woensdag 22 november. Nadat het recipiëren met de besturen van de andere studieverenigingen is afgerond, openen we vanaf 22:00 de deuren voor onze leden. Dit is de perfecte kans om weer in contact te komen met bekende gezichten of om nieuwe te leren kennen. Dus, noteer de datum, kom zoals je bent en laten we samen onvergetelijke momenten beleven op de CoBo Afterparty. We kijken er naar uit!

Hey there, party people! Last but certainly not least, De L.K.V. is celebrating its constitutieborrel (CoBo) at Café de Keyzer on Wednesday November 22nd. After we have wrapped up the formalities with the other study associations, we are opening our doors from 22:00h onwards to the members of our association. It is the perfect opportunity to reconnect with familiar faces and meet some new ones. So, save the date, come as you are, and let’s create memorable moments together at the CoBo Afterparty. We look forward to seeing you there!