De L.K.V. presenteert: een lezing met Julia van Velzen! Julia is restaurateur van historische binnenruimten. Na haar bachelor Kunstgeschiedenis in Leiden studeerde ze aan de Universiteit van Amsterdam waar ze de master Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed deed. Nu heeft zij een eigen bedrijf, Julia van Velzen Restauratie & Onderzoek, waarmee ze onderzoek en restauratie aan historische panden uitvoert. Op woensdag 18 oktober om 20:00 zal zij spreken over haar ervaringen, opleiding en projecten en natuurlijk alle vragen van leden beantwoorden. De lezing is in samenwerking met Prometheus, de culturele studentenvereniging van Leiden, dus het is ook een leuke gelegenheid om andere studenten met interesse in kunst en cultuur te ontmoeten. Achteraf zal er tijd zijn om na te borrelen in North End (Noordeinde 55, 2311 CB Leiden)!

For our lovely non-Dutch members: keep in mind that this lecture will be in Dutch. We will soon organize a lecture in English!