Spooky season is aangebroken, en De L.K.V. heet je daarom graag welkom bij onze Happy Halloween Borrel! Borrel met ons mee in het maanlicht en vier de nacht van de doden in de gezellige binnenplaats van het Pakhuis. We moedigen iedereen aan om verkleed naar de borrel te komen, en vergeet niet dat het meest betoverende kostuum een prijs kan winnen. Tot dan, als je durft!

It is spooky season, and we are excited to invite you to our Happy Halloween Borrel! Join us under the moonlight as we celebrate the night of the dead in the cozy backyard of Pakhuis, Leiden. Expect a cauldron of fun, chilling tunes, and a coven of friends as we toast to a night filled with thrills and chills. We encourage everyone to come dress up in their most spellbinding attire, and keep in mind that the best costume wins a prize. See you there if you dare!