In de nieuwste tentoonstelling van Kunstmuseum Den Haag wordt de veelzijdige geschiedenis van de Britse mode getoond. Bekende ontwerpers als Vivienne Westwood, Alexander McQueen en Stella McCartney zijn natuurlijk opgenomen in de tentoonstelling, maar ook de invloed van stijliconen uit de Britse pop cultuur zoals The Beatles, The Rolling Stones, David Bowie en recent Harry Styles. Tenslotte, zoals de naam van de tentoonstelling al doet vermoeden, speelt de mode van de Britse ‘royals’ ook een belangrijke rol in de tentoonstelling. 

Ga met De L.K.V. mee op excursie naar Royals & Rebels – British Fashion op vrijdag 22 september. Na ons bezoek aan de tentoonstelling zal er de mogelijkheid zijn om samen in het centrum van Den Haag wat te drinken en je ideeën over de tentoonstelling te delen met je medestudenten.

In their newest exhibition, Kunstmuseum Den Haag presents the multifaceted history of British fashion. Well-known designers like Vivienne Westwood, Alexander McQueen and Stella McCartney are of course included in the exhibition, but also the influence of fashion icons from British pop culture such as The Beatles, The Rolling Stones, David Bowie and, more recently, Harry Styles. Finally, as the name of the exhibition suggests, the fashion of the British royals also plays an important role in the exhibition.

Join De L.K.V. on an excursion to Royals & Rebels – British Fashion on Friday September 22nd. Afterwards, there will be an option to go for a drink in the city center of Den Haag and share your impressions of the exhibition with your fellow students.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *