De zomer is alweer bijna voorbij, maar gelukkig is er de Back-to-Uni borrel om het begin van het nieuwe academische jaar een beetje op te fleuren. Verwacht een leuke avond met muziek, drankjes (het eerste drankje is voor leden gratis!) en goed gezelschap. Dit is een geweldige kans om je medestudenten beter te leren kennen in een ontspannen sfeer of om weer in contact te komen met je vrienden na de lange zomervakantie. Luid het nieuwe semester goed in met deze onvergetelijke avond! 

Summer’s fading, but the Back-to-Uni Borrel is here to light up your return to campus! Join us for an exciting evening with music, drinks (the first one is on us!), and great company. This is a great opportunity to get to know your fellow students in a laid-back setting or to reconnect with your university buddies after a long summer break. Mix, mingle, and make memories under the stars as we kick off the semester with a bang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *