In the midst of these chaotic times, we fortunately have something fun to announce. We are looking for a new board! Because our time as a board is ending, we cannot wait to meet the enthusiastic members that will follow in our footsteps. Below you will find a list of the available positions, for a detailed description check our newsletter!

We offer the following positions:

 • President – voorzitter@delkv.nl
 • Vice-President – penningmeester@delkv.nl
 • Treasurer – penningmeester@delkv.nl
 • Secretary – secretaris@delkv.nl
 • Assessor – assessor@delkv.nl
 • Head of Travels – hoofdreizen@delkv.nl
 • Head of Excursions – hoofdexcursies@delkv.nl

You can apply for one of these positions with a CV and a motivation letter! Send your application to the e-mail adress behind the board position mentioned above. The same accounts for if you have any questions or want some more information about the position.


Ondanks de chaotische tijden, kunnen we gelukkig ook iets leuks aankondigen. We zijn namelijk weer opzoek naar een nieuw bestuur! Aangezien onze tijd er al bijna weer opzit, kunnen we niet wachten om de enthousiastelingen onder jullie te ontmoeten die ons zullen opvolgen. Hieronder vind je een lijst van de verschillende bestuursposities, voor een gedetailleerde beschrijving kan je terecht bij de nieuwsbrief!

 • Voorzitter – voorzitter@delkv.nl
 • Vice-Voorzitter – penningmeester@delkv.nl
 • Penningmeester – penningmeester@delkv.nl
 • Secretaris – secretaris@delkv.nl
 • Assessor – assessor@delkv.nl
 • Hoofd Reizen – hoofdreizen@delkv.nl
 • Hoofd Excursies – hoofdexcursies@delkv.nl

Je kan je aanmelden voor een van deze posities met een CV en een motivatie brief! Stuur je aanmelding naar het mailadres vermeld achter de positie hierboven. Hetzelfde geldt voor eventuele vragen of extra informatie over de positie.