Inschrijfformulier
Registration form Photomuseum Rotterdam Excursion

The first excursion of the new year is just around the corner. The L.K.V. will go together on the 20th of February with professor Ali Shobeiri to Tall Stories, an exhibition of the Nederlands Fotomuseum in Rotterdam. This museum does not collect individual photos, but rather complete photo series, which means that stories play a major role within the museum. In Tall Stories, the photo museum shows some of these stories with topics such as power, migration, wealth and football. Two photo series are shown within each subject, each with a different view of the subject.

Are you curious about how different stories can be told through photography? Sign up for this excursion!

Language: English 
When: 20th of February at 12:00
Where: Nederlands Fotomuseum (Wilhelminakade 332, Rotterdam)
Bring along: Museumcard or ICOM-card
With whom: professor Ali Shobeiri
Sign up: Fill in the registration form, deadline on the 18th of February


De eerste excursie van het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. Op 20 februari gaat de L.K.V. samen met professor Ali Shobeiri naar Sterke Verhalen, een tentoonstelling van het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam. Dit museum verzamelt geen losse foto’s, maar juist volledige fotoseries waardoor verhalen een grote rol spelen binnen het museum. In Sterke Verhalen toont het Fotomuseum enkele van deze verhalen met onderwerpen als macht, migratie, rijkdom en voetbal. Binnen elk onderwerp worden twee fotoseries getoond met beide een andere kijk op het onderwerp.  

Ben jij benieuwd naar hoe verschillende verhalen verteld kunnen worden via fotografie? Meld je dan snel aan voor deze excursie!

Taal: Engels
Wanneer: 20 februari om 12:00
Waar: Nederlands Fotomuseum (Wilhelminakade 332, Rotterdam)
Meenemen: Museumkaart of ICOM-kaart
Met wie: Professor Ali Shobeiri
Aanmelden: Via het registratieformulier, deadline 18 februari


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *