Inschrijven L.K.V. Reizen.

Vul dit formulier in met de gegevens uit je paspoort. Let op bij deze reizen kunnen foto’s genomen worden!

Register for the L.K.V. travels.

Complete this form with the information from your passport! Please note that photos can be taken during these trips!

2 thoughts on “Travels”

  1. Hallo, Een tijd geleden heb ik een mail gestuurd waarin ik aanbood om twee rondleidingen te geven voor de LKV. Ik werk namelijk als rondleider bij het Mauritshuis en het Kunstmuseum en heb aangeboden om de tentoonstelling van Monet en Nicolaes Maes te verzorgen. Gek genoeg heb ik nooit een reactie gekregen.
    Wellicht is mijn mail op de verkeerde plek terecht gekomen.
    Het aanbod staat nog steeds. Mochten jullie daar gebruik van willen maken neem dan contact met mij op.
    Vriendelijke groet,
    Marie-Claire Valck Lucassen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.