Deze maand hebben we een speciale borrel voor jullie gepland: een staff borrel! Dit betekent dat er zowel studenten als docenten aanwezig zullen zijn bij de borrel. Dit is DE kans om te socializen en een gesprek te hebben met de docenten buiten de collegezalen. Kom ons vergezellen op 4 December in Pakhuis om 17:30!
Natuurlijk is het eerste drankje weer gratis, net zoals de snacks 🙂

Waar: Pakhuis (Doelensteeg 8, Leiden) 
Wanneer: Woensdag 4 December
Tijd: 17:30


This month we have a special borrel planned for you: a staff borrel! This means there will both be students as well as teachers present at the borrel. This is THE chance to socialize and talk to the teachers outside of the college halls. Come join us on the 4th of December at Pakhuis around 17:30!
Of course, there is the usual first drink for free as well as some snacks 🙂

Where: Pakhuis (Doelensteeg 8, Leiden) 
When: Wednesday, December 4th
Time: 17:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *