Hallo iedereen!

Ook deze maand is er weer een L.K.V. borrel! Deze keer gaan we borrelen in De Bonte Koe dus bereid je voor op een heerlijke avond. De borrel zal op dinsdag 19 november plaatsvinden vanaf 18:00. We hopen jullie allemaal te zien om lekker een praatje te houden!

Waar: De Bonte Koe (Hooglandsekerkkoorsteeg 13, Leiden)
Wanneer: Dinsdag 19 november 
Tijd: 18:00


Hello everyone!

Of course, we have another L.K.V. borrel for this month! This time we will have our borrel in De Bonte Koe, so prepare yourselves for a nice night. The borrel will be on Tuesday the 19th of November at 18:00. We hope to see all of you there and to have some lovely chats!

Where: De Bonte Koe (Hooglandsekerkkoorsteeg 13, Leiden)
When: Tuesday 19th of November
Time: 18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *