Inschrijfformulier
Exhibition: I See That I See What You Don’t See

‘I See That I See What You Don’t See’

Heb je ooit gedacht dat Nederland een van de meest verlichte landen in de wereld is? Hoe het landschap, gebaseerd op data, technologie en energie, de groeiende en bloemende economie illustreert. Naast de constant veranderende relatie tussen natuurlijke ritmes, die verbonden en beïnvloed worden door de cyclus van licht en donker. 

De Nederlandse contributie voor de XXII Triennale di Milano, genaamd ‘I See That I See What You Don’t See’, wordt nu gepresenteerd in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Het laat de complexiteit van de relatie tussen licht en donker zien, tussen zien en niet zien, als een uitgangspunt voor een ontdekking van de effecten op de mens, de aarde en andere organismen. 

De L.K.V. nodigt je uit om een mee te komen op een tour met de curator van de tentoonstelling, mis deze kans niet!

Taal: Engels
Wanneer: 26 November om 11:00
Waar: Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25, 3015 CB Rotterdam
Meenemen: Museumkaart of ICOM-kaart 
Met wie: Curator van de tentoonstelling
Aanmelden: Vul in het registratieformulier van de excursie voor 24 november


Have you ever thought that The Netherlands is one of the most illuminated countries in the world? How the landscape, depending on data, technology and energy, illustrates growing and blooming economy alongside depicting changing relationship with natural rhythms, which are connected with and affected by the cycles of light and darkness?

The Dutch contribution to the XXII Triennale di Milano, named ‘I See That I See What You Don’t See’, is now presented at Het Nieuwe Instituut in Rotterdam, strives to show complexity of relationships between light and dark, between seeing and not seeing, as an origin point for an exploration of their effects on human, the Earth and other organisms.

De L.K.V. invites you to come along on a guided tour with the curator of the exhibition itself so don’t miss this chance!

Language: English
When: 26th of November at 11:00
Where: Het Nieuwe Instituut,  Museumpark 25, 3015 CB Rotterdam
Take a long: Museum card or ICOM-card
With who: Curator of the exhibition
Sign up: fill in the registration form of the excursion before 24th of November
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *