Hallo lieve leden,

We willen jullie van harte uitnodigen om bij onze constitutie borrel (CoBo) aanwezig te zijn! Hierbij vieren we het vormen van het nieuwe bestuur en stellen we onszelf voor aan verscheidene studie verenigingen. Dit is voor alle leden ook een leuke kans om met wat nieuwe mensen een kletspraatje te houden en wat interessante ideeën uit te wisselen!

Waar: Café de Vergulde Kruik (Haarlemmerstraat 22, Leiden)

Wanneer: Woensdag 16 oktober

Tijd: 19:30


Hello dear members,

We want to invite all of you to be present at our constitutie borrel (CoBo)! Here we will celebrate the forming of our new board and we will introduce ourselves to different study associations. Consider this a great opportunity to chat with some new people and share some interesting ideas!

Where: Café de Vergulde Kruik (Haarlemmerstraat 22, Leiden)

When: Wednesday, 16th of October

Time: 19:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *