Hallo lieve leden!

De borrel voor de maand september komt er weer heel snel aan. Deze donderdag, 16 september om 19:00, verwelkomen we jullie als nieuw bestuur in Café Meneer Jansen. Hier staan we klaar met een gratis drankje en wat lekker hapjes én natuurlijk een gezellig babbeltje met ons!

Waar: Café Meneer Jansen (Nieuwe Rijn 21, Leiden)

Wanneer: Donderdag 16 september

Hoelaat: 19:00


Hello dear members!

The borrel for the month of September is coming up very soon. This Thursday, the 16th of September at 19:00, we will welcome you as a new board in Café Meneer Jansen. Here we will be ready with a free drink for all of you, some nice snacks to munch on and of course a lovely chat with us!

Where: Café Meneer Jansen (Nieuwe Rijn 21, Leiden)

When: Thursday the 16th of September

Time: 19:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *