(English follows Dutch)

Stroom is een kunst centrum in Den Haag dat probeert om lokale kunstenaars en hun kunst te stimuleren door het aansporen van een discussie over hun werk. De tentoonstelling rite of access is een project dat focust op de toegankelijkheid van openbare kunst in de ‘digitale tijd.’ Hierbij gefocust op eigendom en bezit én de manier waarop ze geïnstalleerd zijn in een ‘normale’ setting. 

Geïnteresseerd? Vul in het formulier onderaan de pagina!

————————————————————————————————————-

Stroom is an art centre in The Hague that is trying to stimulate the local artists and their art by stimulating a discussion about their works and projects. The exhibition rite of access is a project by the left gallery which focuses on access to public art in the digital age. The project explores this by looking at ownership and the way they are installed in a domestic setting.

Interested? Fill in the form at the end of the page!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *