Aankondiging van het nieuwe bestuur!

Helaas moeten alle goede dingen tot een einde komen. Het 51e bestuur van de L.K.V. is geen uitzondering, maar elk einde is ook een nieuw begin. We zijn daarom blij dat we tijdens deze borrel de kandidaten voor het 52e bestuur van de L.K.V. zullen aankondigen! Zij zullen onze geliefde vereniging in het jaar 2019-2020 voortzetten!
Vergezel ons op 20 juni in De Bonte Koe en hef het ​​glas om de mysteriekandidaten en hun aankomende bestuursjaar te feliciteren en te vieren!
We zullen vanaf 20:30 uur in de Bonte Koe zijn, waarna de officiële onthulling om 21:00 uur begint.

Deze borrel zal ook onze laatste borrel zijn voordat de zomer begint, dus kom zeker eens langs voor een gratis drankje en wat borrelhapjes met je vrienden!

Belangrijk: We zullen de kandidaten voor het bestuur van 2019-2020 deze borrel aankondigen, dus als je nieuwsgierig bent om te zien wie het zal zijn, kom dan even langs en feliciteer hen!
Wanneer: donderdag 20 juni, 20:30 uur
Waar: De Bonte Koe, Hooglandsekerk Choorsteeg 13, 2312 KK Leiden

Vriend van de L.K.V. Alle niet-L.K.V. leden kunnen nu bij onze borrels komen voor slechts € 3 per persoon, waarvoor ze één gratis drankje en een aantal heerlijke Nederlandse bitterballen zullen ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *