Inmiddels zijn de tentamens bijna voorbij voor iedereen, dus willen we jullie een kleine pauze bieden voordat we het herkansingsseizoen naderen!
Neem een pauze van het studeren en kom langs op onze ‘Happy’ Resit Borrel op 6 juni in De Twee Spieghels. Samen vieren we het einde van de tentamens, genieten we van het (hopelijk) mooie weer, terwijl we nippen aan een gratis drankje en genieten van Nederlandse bitterballen en kaasstengels. Laten we een paar probleemloze uren samen doorbrengen, voordat de onvermijdelijke somberheid van de herkansingen opnieuw over ons komt. Immers, samen lijden is altijd beter dan in je eentje het gewicht van herkansingen dragen!
Zoals altijd is voor alle leden het eerste drankje van ons! Maar voel je vrij om je niet-leden vrienden mee te nemen als vriend van de L.K.V.!

Wanneer: donderdag 6 juni, 20:00 uur
Waar: De Twee Spieghels, Nieuwstraat 11, 2312 KA Leiden

Vriend van de L.K.V. Alle niet-L.K.V. leden kunnen nu bij onze borrels komen voor slechts € 3 per persoon, waarvoor ze één gratis drankje en een aantal heerlijke Nederlandse bitterballen zullen ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *