Praat je ooit met je ouders en / of broers en zussen over je universitaire leven, maar heb je het gevoel dat ze niet echt begrijpen waar je het over hebt? Wens je meer te vertellen over je universitaire ervaring met je gezin, maar weet je niet precies hoe? Vrees niet, want we hebben het perfecte evenement voor je georganiseerd om zo je familie te laten zien hoe het is om echt kunstgeschiedenis in Leiden te studeren!

We nodigen jou en je gezinsleden graag uit op de L.K.V. familieborrel op 2 mei, in Café de Keyzer vanaf 20.00 uur. Wat al onze borrels betreft, zullen we één gratis drankje per persoon uitgeven en natuurlijk enkele geliefde borrelhappjes! Hierdoor zal je familie eindelijk een echte L.K.V. borrel meemaken! Denk je dat het niet beter wordt dan dat? We hebben ook een leuke Pub Quiz georganiseerd voor iedereen die naar de borrel komt. De vragen zullen allemaal gebaseerd zijn op de kunstgeschiedenis, zodat je eindelijk de kans krijgt om de kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan te laten zien aan je familie!

Studeer je hier als een internationale student of denk je niet dat je familie naar ons evenement kan komen? Maak je geen zorgen, want je bent meer dan welkom om ook je vrienden mee te nemen!

Voor dit evenement mag je maximaal 5 gasten per persoon meenemen, ongeacht of het uw broers of zussen, ouders, grootouders of goede vrienden zijn!

Zorg ervoor dat je jezelf en je gasten voor 25 april aanmeldt voor onze borrel en pubquiz!

Je kunt dit doen door dit formulier in te vullen: http://www.delkv.nl/family-day-sign-up/

We hopen u en uw familie / vrienden daar te zien!

Wat: Family Borrel en Pub Quiz

Waar: Café de Keyzer, Kaiserstraat 2-4, 2311 GR Leiden

Wanneer: 2 mei, 20:00 uur

Belangrijk: vergeet niet om je aan te melden voor het evenement via http://www.delkv.nl/family-day-sign-up/, zodat we groepen kunnen maken voor onze kunsthistorische pubquiz!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *