Nu de tentamen periode is afgelopen, en het weer steeds beter wordt, nodigen we je voor de borrel van deze maand graag uit naar een van de mooiste locaties in Leiden. Ga lekker zitten, relax, en kom met ons een verfrissend drankje doen en wat Nederlandse bitterballen eten bij de WAAG op 25 april vanaf 19:00 uur! Deze maand hebben we een aantal bijzondere gasten: de docenten en medewerkers van de opleiding kunstgeschiedenis! Samen zullen we hun inzet voor onze studievereniging en voor hun studenten vieren, en krijgen we de kans onze dankbaarheid te tonen voor hun enthousiasme en inspanningen gedurende het jaar. Dit is ook een goede gelegenheid om je favoriete docenten beter te leren kennen in een gezellige omgeving. We hopen je daar te zien!

Wat: Student-Docent Borrel
Waar: Waag, Aalmarkt 21, 2311 EC Leiden
Wanneer: 25 april, 19:00 uur
Vriend van de L.K.V.: Alle niet-L.K.V. leden kunnen zich nu bij onze borrel voegen voor maar €3 per persoon, waarvoor ze een gratis drankje en heerlijke bitterballen zullen ontvangen!
Belangrijk: Alle L.K.V. leden krijgen het eerste drankje van ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *