De L.K.V is op zoek naar zon in april en daarom gaan we naar het museum BEELDEN AAN ZEE gelegen aan het strand in Scheveningen in Den Haag! Voordat we gaan genieten van een drankje in een van de verschillende strandbars, gaan we de retrospectieve van CAREL VISSER verkennen, een van de belangrijkste Nederlandse beeldhouwers van de twintigste eeuw. Zijn werk is ook vertegenwoordigd op de Tate en MoMa. We worden door de tentoonstelling geleid door de kunsthistorica Camée van Blommestein die kunstgeschiedenis studeerde aan de Universiteit van Leiden en nu werkt aan het museum Beelden aan Zee. Dus neem je zonnebril mee en we zien je op het strand!

Taal: Engels

Wanneer: Dinsdag 16 April, 11:00

Waar: Beelden aan Zee, Den Haag:

Harteveltstraat 1; 2586 EL; Den Haag

Toegangsprijs: Museumkaart + 2,50 €; ICOM-card gratis

Met wie: Camée van Blommestein

Aanmeldenhttp://www.delkv.nl/excursies-april-begin-mei/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *