This is not art! Tell me what it is.

ThinkTwice about the role of the artist: what is it like to be an artist today with Rudi Struik.

Als je ooit hebt nagedacht over het volgen van een artistieke carrière naast of studies of geïnteresseerd bent in meer informatie over hoe het is om vandaag een artiest te zijn, dan is deze gebeurtenis iets voor jou. We werken samen met de Leidse studentenvereniging A.S.V. Prometheus voor een interactieve lezing / avond. De avond wordt begeleid door de Leidse kunstenaar Rudi Struik, die een diversiteit aan artistieke mediums verkent en veel ervaring heeft op het gebied van beeldende kunst in binnen- en buitenland. Rudi werkt samen met het studentencollectief Think Twice, houdt zich bezig met onderzoek en kunst maken. De lezing zal draaien rond wat het betekent om een kunstenaar te zijn. Doe mee met deze leuke en informatieve avond, het zal je misschien verbazen!

Taal: Engels

Wanneer: woendag 17 april, 20:00 uur

WaarSpectrumzaal aan Plexus, Kaiserstraat 25, 2311 GN Leiden

Met wie: Rudi Struik en Think Twice

Aanmelden: http://www.delkv.nl/excursies-april-begin-mei/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *