Nu dat het weer langzaam beter wordt, nodigen we jullie graag uit om met ons een drankje te drinken om zo het begin van de lente te vieren!

Deze maand staat de borrel in het teken van de Nationale Studenten Enquete, de NSE. Door het invullen van deze enquete kan je helpen je studie te verbeteren. Verder biedt deze enquete je ook de mogelijkheid algemeen feedback te geven over je studie. Daarbovenop doneert de universiteit geld aan het Student Refugee Fund (UAF) voor elke student die de NSE invult! Je kan de link naar deze enquete vinden in je uMail inbox, maar mocht je de mail kwijt zijn, dan kan je hem ook invullen als je je inlogt via https://www.studiekeuze123.nl/nse met je uMail adres.

Als je de NSE invult tijdens de borrel, of aan ons kan laten zien dat je de NSE hebt ingevuld, dan krijg je een extra gratis drankje van ons!

Help ons met het verbeteren van de studie en hopelijk zien we jullie in Annie’s op dinsdag 26 maart om 19:00 voor een koud biertje en borrelhapjes! En zoals altijd, eerste drankje krijgen jullie van ons!

Wanneer: dinsdag 26 maart, 19:00
Waar: Annie’s, Hoogstraat 1a, 2312 JA, Leiden
Belangrijk: Als je de NSE invult, of hebt ingevuld, krijg je van ons een extra gratis drankje!
Vriend van de L.K.V.: Alle niet-L.K.V. kunnen vanaf nu ook naar onze borrels komen voor €3 per persoon. Ze zijn dan lid voor een dag en zullen net zoals andere leden ook een gratis drankje en borrelhapjes krijgen. Dus breng nu je familie en vrienden ook naar de borrels en maak de avond zo nog gezelliger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *