Heb je er ooit over nagedacht om conservator te worden? Of ben je geïnteresseerd in Nederlandse kunst en zou je er meer inzicht in willen krijgen? Dit is jouw kans! In de eerste week van april bezoekt de L.K.V een van de beroemdste attracties in Amsterdam: Het Museum Het Rembrandthuis. Voor wie het niet weet, 2019 is het jaar van Rembrandt, wat betekent dat voor het Rembrandthuis drie nieuwe tentoonstellingen het leven en het werk van Rembrandt vanuit verschillende invalshoeken belichten. We zullen speciaal worden ontvangen in het museum door een van onze oude leden die nu in het museum werkt. Samen met haar zullen we een afspraak maken met een van de curatoren van het museum die ons inzicht geeft in de museumfaciliteiten en exposities.

 

Taal: Engels

Wanneer: dinsdag 2 april, 14:00 uur

Waar: Museum het Rembrandthuis: Jodenbreestraat 4, 1011 NK Amsterdam 

Meenemen: Museumkaart of ICOM-Kaart

Met wie: Medewerker van het museum en de museumconservator

Aanmelden: http://www.delkv.nl/excursie-nieuwsbrief-maart/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *