Februari komt er al snel aan en dat geldt ook voor Valentijnsdag! We zouden graag deze internationaal herkende dag gebruiken als een mogelijkheid om de nieuwste optie van de L.K.V. te introduceren: Vriend van de L.K.V.! Met deze mogelijkheid kan je als lid nu eindelijk een niet-L.K.V. lid meebrengen naar onze evenementen! Een niet-lid kan mee doen met een borrel tegen een vergoeding van €3, ze zullen dan voor de rest van de dag gezien worden als een volwaardig L.K.V. lid. Bij de borrel zijn er zoals altijd weer borrelhapjes en het eerste drankje gratis! Wat een goeie manier om een vriend, partner of familielid mee te nemen naar onze Valentijnsdag borrel! Spendeer wat ‘quality time’ met je geliefden and toost op liefde, vriendschap en gezelligheid! Vergezel ons op 21 februari om 20:00 in Café de Keyzer!
We hebben ook een kleine bonus voor iedereen: kom opdagen in het rood of roze en ontvang een extra gratis drankje! We hopen jullie en eventuele dates daar te zien 🙂

Wanneer: 21 februari, 20:00 uur
Waar: Café de Keyzer, Kaiserstraat 2-4, 2311GR Leiden
Belangrijk: We introduceren onze nieuwste mogelijkheid: Vriend van de L.K.V.: vrienden van leden kunnen nu lid voor een dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *