Beste leden,

Het is tijd voor een kopje thee!

Penningmeester Anne Wellink en Anouk van Ruiten hebben al twee keer eerder geslaagde high tea’s georganiseerd, en deze keer willen ze er een organiseren voor de L.K.V.!

De high tea zal plaatsvinden in de kantine van het Huizinga gebouw tijdens/na het ophalen van de studieboeken voor het tweede semester op 4 februari. Wil je je bakkunsten aan je mede L.K.V. leden laten zien? Of bijkomen van de colleges met een lekker stukje taart? Even bijkletsen met andere leden? Kom dan gezellig langs. Thee en lekkers zijn aanwezig. Zelfgemaakte baksels zijn van harte welkom. Heb je geen Heel-Holland-Bakt ambities en wil je toch iets meenemen? Dan kan dat natuurlijk ook!

Hopelijk zien we jullie bij de high tea!

 

Wanneer: 4 februari, 15:00-17:00

Waar: de kantine van het Huizinga gebouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *