De L.K.V. nodigt jullie uit om het Utrecht Centraal Museum te bezoeken voor de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa. Het Rome van 1600-1630 wordt  hiervoor naar Nederland gebracht. Mevrouw Boers zal ons leiden door deze excursie en er voor ons als bezoeker het beste uit halen. De tentoonstelling bevat 70 werken waarvan 60 zijn geleend uit diverse verzamelingen. Het is daarom een uitzonderlijke kans om samen met ons deze kunst van over de hele wereld te bezoeken! De kunstwerken komen namelijk van museale en privĂ© collecties uit Vaticaanse Musea, Louvre (Parijs), Galleria degli Uffizi (Florence), the National Gallery of Art of London en the National Gallery of Art of Washington DC, en ook nog uit kerken uit Rome. Deze excursie kost 6 euro voor museumkaarthouders en is absoluut de moeite waard!
Taal: Engels

Wanneer: Donderda 21 februarie, 12:00

Waar:  Centraal Museum Utrecht: Agnietenstraat 1, 3512 XA, Utrecht

Meenemen: Museumkaart of ICOM-card + 6 euro

Met wie: Dhr. Marion Boers-Goosen

Aanmeldenhttp://www.delkv.nl/excursies-februari/