In februari brengt de L.K.V. een bezoek aan Museum Bredius in Den Haag. De collectie van Museum Bredius is de privécollectie van Abraham Bredius met werk van de grote meesters, onder wie Rembrandt, Jan Steen, Van Neer, ‘d Hondecoeter en Hobbema. Daarnaast zijn er verschillende zilverwerken en tekeningen te aanschouwen. De gehele collectie is ondergebracht in een prachtig herenhuis uit de 18e eeuw, gelegen aan de Haagse Hofvijver in het centrum van Den Haag. Ook de meubelen en de kunstnijverheid van Bredius zijn in het museum een plaats gegeven, waardoor de huiselijke sfeer van het oorspronkelijke museum bewaard is gebleven. Hierdoor zal de excursie naar het museum ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring worden.

 

Taal: Nederlands

Wanneer: 7 februari 14.00

Waar: Museum Bredius, Lange Vijverberg 14, 2513 AC Den Haag

Meenemen: Museumkaart of ICOM-Kaart

Aanmeldenhttp://www.delkv.nl/excursies-februari/

Kosten: voor ieder lid slechts €2.50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *