De L.K.V. is op zoek naar commissie leden die het Gala willen organiseren dit jaar!

Ben je georganiseerd, enthousiast en klaar voor een uitdaging? Hou je van het organiseren van evenementen en kan je goed samenwerken? Dan is dit de ideale commissie voor jou!

De Gala commissie biedt een perfecte kans om ervaring op te doen met het plannen van evenementen en team work om zo een geweldige avond te creëeren!

Voor de allereerste keer dit jaar zal de commissie zelf-leidend zijn. Dit houdt in dat de leden van de commissie de kans hebben om het evenement te organiseren met minimale hulp van het bestuur van de L.K.V. (Het bestuur zal wel meekijken). Elk commissie lid zal een eigen rol hebben in de commissie (voorzitter, secretaris, penningmeester en event organisator).
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief van ongeveer 300 woorden naar assessordelkv@gmail.com, geadresseerd aan Anna Loh. De deadline om je aan te melden is 20 januari 2019. Vergeet niet in je motivatie te vermelden voor welke functie(s) je solliciteert en waarom!

We zien er naar uit om jullie sollicitaties te ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *