New Years Borrel!

De L.K.V. wil jullie graag een warm welkom terug in Leiden geven! We hopen dat jullie de kans hebben gehad om te ontspannen de afgelopen weken en een pauze te nemen van de stressvolle routine van het universiteitsleven. Hopelijke hebben jullie een hele fijn Kerst gehad en een memorabele Oud en Nieuw met vrienden en familie.

Om 2019 goed te beginnen nodigen we jullie van harte uit op onze nieuwjaars borrel. Hier zullen we het glas heffen op een nieuw begin en nieuwe kansen die voor ons liggen in 2019!

Vergezel ons op 22 januari 2019 vanaf 20:00 uur in Grand Café Van Buuren en begin het nieuwe jaar goed met veel drankjes, bitterballen en gezelligheid. En zoals altijd, het eerste drankje krijgen jullie van ons!

Hopelijk tot dan!

Wanneer: 22 januari, 20:00 uur
Waar: Grand Café Van Buuren, Stationsweg 7, 2312 AS, Leiden
Belangrijk: Voor alle leden is het eerste drankje gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *