Nu de koude wintermaanden eraan komen, de laatste tentamens al omineus om de hoek staan te wachten, is het makkelijk om toe te geven aan een winterslaap gevoel en pas weer wakker te worden in de lente… Maar vrees niet! Om de donkere wintermaanden iets op te beuren hebben we voor jullie een Kerst borrel georganiseerd! Kom ons vergezellen op donderdag 6 december in Café Barrera. Nu Kerst dichter en dichter bij komt, zullen we deze keer muntjes uitgeven die niet alleen gebruikt kunnen worden voor bier, wijn en fris, maar ook voor een heerlijk warm glas Glühwein!
Als je je extra ‘cozy’ wil voelen, haal dan je (lelijkste) kersttrui of kerstmuts uit de kast voor een extra gratis drankje!

Hopelijk zien we je daar!

Wanneer: donderdag 6 december, vanaf 20:00 uur
Waar: Café Barrera, Rapenburg 56, Leiden
Belangrijk: Iedereen die in Kerst thema komt krijgt een extra gratis drankje van ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *