“Winter is coming” en daarmee het vakantieseizoen! Belangrijker nog, hier in Nederland, het Sinterklaasfeest. De L.K.V. nodigt je uit voor een leuke avond met het gezelschap van je medestudenten en een paar gezellige hapjes, drankjes en spelletjes. Deze avond zal plaatsvinden op3 december van 19:00 tot 21:00 uur in kamer 1.47 in Lipsius. Een van de grote Nederlandse tradities rond deze tijd van het jaar is om Sinterkerst te spelen, een spel dat het idee van zowel ‘geheime santa’- als dobbelspellen combineert. En het leuke van dit spel? Iedereen gaat naar huis met een prijs! Als je geinteresseerd bent in dit event, vul dan het formulier hieronder in. Er is maar 1 regel: neem een cadeautje van maximaal 5 euro mee om te ruilen met de anderen tijdens het spel.

Dit is een geweldige kans om niet alleen de Nederlandse cultuur te ervaren, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen en natuurlijk om een geweldige avond te hebben!

Taal: Engels
Wanneer:  maandag 3 december , 19:00-21.00 uur
Waar:  Lipsius, 2311BD Leiden,  lokaal  1.47
Meenemen:  cadeau van € 5,00
Aanmelden: Klik op de link hieronder en vul het inschrijfformulier in.
    Aanmelden kan tot 2 december

 

Pub Quiz & Gamenight Sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *