Op 5 november organiseert het NIKI in samenwerking met het Teylers Museum een symposium over Leonardo da Vinci: the face as the mirror of the soul in de Philharmonie te Haarlem. Dit een geweldige mogelijkheid om internationale experts op het gebied van de Italiaanse Renaissance te horen spreken en kennis te maken met andere geïnteresseerden! Er zijn nog kaarten en studenten betalen de helft van de toegangsprijs! Mocht je hier interesse in hebben dan kan je nog een kaartje kopen via de site van het Teylers Museum. Samen met De L.K.V. naar binnen gaan is mogelijk. Zou je dit willen? Schrijf je dan in via het onderstaande inschrijfformulier.

Taal: Engels
Wanneer5 november, 9.45 uur tot 17:00 uur
Waar: Philharmonie: Lange Begijnestraat 11, 2011 HH, Haarlem
Meenemen: Je ticket en een studentenkaart
Aanmelden: Klik hier en vul het inschrijfformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *