(for english see below)

Beste aankomende eerstejaars,

Wil jij je nieuwe medestudenten op een leuke manier leren kennen en het studentenleven op een gezellige manier tegemoet gaan? Meld je dan aan voor de eerstejaarsdag van de L.K.V. op maandag 3 september!

We hebben een leuk programma voor deze dag georganiseerd, gevuld met vele activiteiten om elkaar te leren kennen en kennis te maken met onze kunsthistorische studievereniging de L.K.V.

De dag begint met een lunch op de universiteit. Daarna lopen we gezamelijk via de binnenstad naar de boten die ons vanaf het water een ander kijkje gaan geven op Leiden. Een erg leuke en ontspannende manier om elkaar te leren kennen!

We sluiten de dag af met een borrel in het Pakhuis. Hier kan je al je vragen kwijt en onder het genot van een hapje en een drankje nog even lekker na praten met je medestudenten. Tegen het einde van de borrel kan je ook je boekenpakket ophalen. Hoe je de boeken kunt bestellen hoor je binnenkort.

We hopen dat je deze dag een goede indruk hebt gekregen van onze studievereniging en dat je al een paar van je medestudenten hebt leren kennen!

Als je interesse hebt om mee te doen, meld je dan aan door het onderstaande registratieformulier in te vullen en het bedrag van € 16, – over te maken naar de account van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. De kosten omvatten alle maaltijden en activiteiten van de eerstejaarsdag. Stuur voor maandag 27 augustus een gescande versie van het registratieformulier naar het onderstaande e-mailadres.

De eerstejaarsdag is zowel voor leden als niet-leden van de kunsthistorische vereniging de L.K.V. Het eerstejaars boekenpakket is echter alleen voor leden. The L.K.V. organiseert regelmatig door het hele jaar heen leuke activiteiten voor onze leden, inclusief kunsthistorische reizen, excursies en borrels. Geen lid van de L.K.V. nog? Je kunt lid worden door je aan te melden op onze website via de link: http://www.delkv.nl/inschrijven/.

Het registratieformulier voor eerstejaarsstudenten, evenals eventuele vragen over het programma of de registratie, kunnen per e-mail worden gestuurd naar secretaris@delkv.nl.

We hopen je tijdens de eerstejaarsdag te verwelkomen en zien uit naar een leuk en gezellig studiejaar!

 

Met vriendelijke groet,

Het 51ste bestuur der Leidse Kunsthistorische Vereniging

Dear future students of Kunstgeschiedenis and Arts, Media and Society!

 

Would you like to get to know your classmates and dive right into the student life of Leiden? Then join the L.K.V. freshmen’s day on Monday, the 3rd of September!

We have organized a fun program for the day, filled with many activities and opportunities to socialize for all of our freshmen members, in order for you to meet each other and familiarize yourselves with your art historical study association the L.K.V.

The day will start at noon with a small lunch and drinks at the university, after which we will walk into the center of Leiden together. We will then embark on a guided boat tour through the canals of Leiden – a relaxing way to get to know each other and the city a little more.

We will conclude the day with a borrel at Pakhuis, where you can ask us questions and talk to each other over a free beer and some bitterballen. At the end of the borrel, you will also be receiving your pre-ordered freshmen book packages! More information on how to order a book package will follow shortly.

Overall, we hope the day will offer you some insight on the art historical study association the L.K.V., as well as bring you closer to your peers and give you a taste of Dutch gezelligheid.

If you are interested in joining, please sign up by filling in the registration form below and transfer the amount of €16,- to the account of de Leidse Kunshistorische Vereniging. The fee will cover all meals and activities of the freshmen’s day. Please send a scanned version of the registration form to the email address below, by Monday the 27th of August.

The freshmen’s day is both for members and non-members of the art historical association de L.K.V. The freshmen’s book package, however, is for members only. The L.K.V. regularly organizes a number of fun activities throughout the year for our members, including art historical trips, excursions and borrels. Not a member of the L.K.V. yet? You can join us by signing up on our website, via the link: http://www.delkv.nl/inschrijven/.

The freshmen’s day registration form, as well as any further questions about the program or the registration, can be emailed to secretaris@delkv.nl.

 

We hope to see you there, and are looking forward to the upcoming year of study!

 

With kind regards,

Het 51ste bestuur der Leidse Kunsthistorische Vereniging

 

Registration form freshmen’s day de L.K.V.

Yes, namely...

The freshmen’s day costs €16,-, which covers all activities as well as all food and drinks.

Please transfer the amount to the Leidse Kuntshistorische Vereniging (LKV), at NL91 INGB 0007 9624 70, by Monday the 20th of August.

Do not forget to mention your name + freshmensday in the transfer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *